TARHANA MEHMET ÖĞRETMEN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okulumuzun servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda kütüphane ve zeka oyunları sınıfı bulunmaktadır.

WEB - https://tarhanaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - TARHANA KÖYÜ TARHANA KÜME EVLERİ TARHANA MEHMET ÖĞRETMEN OKULU BLOK NO 83 İÇ KAPI NO 1 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

Yerleşim Yeri - Tarhana köyü Akdağmadeni/YOZGAT

Ulaşım Okulumuza servislerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 38 km uzaklıktadır.